Administratorem danych osobowych jest Proforum Konsultanci Sp. z o.o z siedzibą w Poznaniu . Proforum Konsultanci Sp. z o.o. informuje, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne w celu zamówienia i przeprowadzenia rozmowy. Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celu realizacji rozmowy, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych i są usuwane niezwłocznie po jej wykonaniu*:
* pola obowiązkowe
W Proforum.pl przetwarzamy Twoje dane osobowe z zachowaniem wymaganych przez polskie prawo środków bezpieczeństwa, oraz z poszanowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa. Dane osobowe przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. 02.101.926 z późn. zm.).
Zapewniamy realizację uprawnień wynikających z w/w ustawy, a w szczególności prawo dostępu do treści swoich danych,ich poprawiania oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych przepisami tej ustawy.
Użytkownicy podają swoje dane osobowe dobrowolnie.

Na adres poczty elektronicznej Użytkownika przesyłamy zamówione komunikaty informacyjne, promocyjne i ofertowe, po wyrażeniu przez niego zgody.

Zapewniamy Użytkownikom możliwość zmiany, modyfikacji lub usunięcia ich danych osobowych poprzez stronę internetową, za pomocą formularza kontaktowego, lub poprzez wysłanie listu poleconego na adres: Proforum.pl, ul. Bukowska 12, 60-681 Poznań.

Jakiekolwiek pytania dotyczące zasad zachowania poufności, zasad bezpieczeństwa stosowanych na naszych stronach, bądź korzystania z usług proforum.pl, prosimy przesyłać na adres mailowy biuro@proforum.pl.
Informacje zamieszczone w Serwisie nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego.
 
Inne ujawniane informacje (pliki Cookies)
Podczas wizyt na naszej stronie, na komputerze zapisywane są fragmenty kodu zwane cookies. Używamy ich aby zapewnienić Ci optymalną obsługę podczas wizyty na naszej stronie oraz umożliwiają szybszy i łatwiejszy dostęp do informacji. Pliki Cookies nie służą do przetwarzania danych osobowych a ich zawartość nie pozwala na identyfikacje użytkownika. W przypadku wyłączenia funkcji cookies, niektóre elementy naszej witryny internetowej mogą być niedostępne.
 
Skontaktuj się
Zadzwoń
+48 513 088 546
Wyślij e-mail
biuro@proforum.pl
Wyślij zapytanie
Zapytanie